Nieuws van uw tandarts

Tijdens deze zomer is onze tandartspraktijk ingrijpend verbouwd, vernieuwd en uitgebreid.

Inmiddels is tandarts Flavia Baña Piñera sinds april 2018 tot volle tevredenheid werkzaam in de praktijk, als opvolgster van tandarts Zilverschoon.

Tandarts Doesjka Korthals vertrekt per 1 november a.s.om te gaan werken in onze vestiging in Leeuwarden. Wij danken haar voor haar inzet en spreken onze waardering uit voor de deskundigheid, waarmee zij de tandheelkunde uitoefent.

Zij wordt opgevolgd door tandarts Daniel Quevedo Olivares. Daniel gaat 4 dagen in onze praktijk werken. Hij is een jonge Spaanse tandarts, die al 3 jaar werkzaam is in Nederland. Inmiddels is Daniel bezig met een masterclass implantologie aan de ACTA (dat is de gezamenlijke faculteit Tandheelkunde van de universiteiten in Amsterdam).

Tandarts John Smienk blijft als vanouds de zorg bieden, zoals u die gewend bent, net als Ronald Bijl, onze tandarts voor orthodontie.

Niet in de laatste plaats is er ons team met de mondhygiëniste, de preventie-assistentes, de ortho-assistente en de stoel- en balie-assistentes.

U bent van harte welkom in de praktijk aan de Eibergsestraat 25 in Haaksbergen.

Voor een afspraak, een nieuwe aanmelding of voor meer informatie kunt u bellen naar telefoonnummer 053 – 57 26 767 of mailen naar haaksbergen [at] tandzorgopmaat.nl

Graag tot ziens!